8 неща, които прави само истински влюбеният мъж

Жените и мъжете изразяват чувствата си различно. Мъжете са по-открити и директни, но в същото време им е по-трудно да проявяват нежност.

И въпреки това, мъжът е способен на безусловна любов, която показва ето така:

1. Умее да слуша и го прави

Мъжете често се държат като деца, фокусирайки се само върху това, което истински ги вълнува. Затова и когато наистина са влюбени и обичащи, те не само слушат какво казва любимият им човек, но и внимават в думите му, уважават мнението му и приемат съвети.

2. Често спори

Да, правилно сте разбрали. Караниците и обясненията не са еднозначно свидетелство, че двойката преживява тежки времена. Ако мъжът е истински ангажиран с чувствата си, не му е безразлично какво се случва в отношенията му с любимия човек. И е винаги готов да разговаря, така че в общуването, а понякога и в спора, да намери решение.

3. Готов е на саможертви за една щастлива усмивка

Ако е готов да променя плановете си заради вас, това е категорична проява на любов, внимание и уважение. Така ви показва, че най-важният приоритет за него сте вие.

4. Не се изморява да се бори за любовта

Когато настъпят трудни моменти в отношенията между двамата, след скарване или неразбиране, той не бяга от проблема, а се старае да направи максималното, за да върне в отношенията мира, радостта и спокойствието. Защото не иска да ви загуби.

5. Винаги се гордее с вас

Когато един мъж обича истински, той възприема успехите на своята половинка като свои. Любящият мъж за нищо на света няма да си съперничи със своята любима, а заедно с нея ще се радва и празнува нейните успехи и постижения.

6. За него сте красиви, дори и в най-лошите си дни

С годините и мъжете и жените осъзнават, че обичат не заради външността. Човекът, който ви обича не вижда торбичките под очите или бръчките.

7. Съпреживява

Той отдавна е разбрал и приел, че вашите близки, роднини и приятели са важни за вас. И че когато с тях всичко е наред, вие сте щастливи. Затова с готовност и търпение изслушва всичко, което споделяте за тях.

8. Не се страхува да покаже слабост

За повечето мъже това си е реален проблем. Но, ако мъжът е влюбен, то задължително ще ви покаже, че се страхува да не ви изгуби, ще ви покаже, че вие сте едновременно неговата слабост и сила.

Източник: Little Things


  (0)   Коментар