9 признака, че сте открили Сродната душа

Има един човек за вас, в когото ще се влюбите веднага и никога няма да повярвате, че това е реалност. За много хора това е инстинктивно свързване в най-дълбокото ниво и ви позволява да израствате като личност в отношенията. Когато това лице е романтичен партньор, вие сте намерили наистина нещо специално. И така, как да разберете, че сте го намерили?

По-долу екип от експерти определят най-силните признаци.

1. Да комуникирате, без да говорите.

Сродните души могат да се разчитат помежду си като отворена книга. Те са свързани пламенно на всяко ниво на битието. Човек може да допълва на другия изреченията, те могат да вдигнат телефона и да се потърсят по едно и също време ...

Сродната душа също знае как да отговори на вашите емоционални сигнали. Те остават затворени, когато вие отказвате да им дадете пълното си внимание, хващат ръката ви, когато сте несигурни, лъчезарни са и ви прегръщат, когато сте радостни или наранени.

2. Вие знаете вътре в себе си, че сте един за друг.

Старата поговорка „Когато знаете, вие знаете“ е вярна, когато става въпрос за връзката между сродни души. Обикновено има издайнически знак, който ви позволява да узнаете, когато истинската любов е пристигнала – гласът в главата ви, усещане за признаване, странно чувство в стомаха, че това е някой специален за вас.

3. Физиохимията е осезаема …

…и електричеството, което смятаме, че не просто се случва на сексуално ниво.

„Дръж ръката на сродната душа и хвърли духа си в една вихрушка, дори много години в отношенията“

4. Чувствате се напълно комфортно, когато сте заедно.

Сродните души са свързани с лекота и от разстояние, и показват истински чувствата си, без страх от съдебно решение. Сродните души се чувстват комфортно, когато са заедно. Много хора казват, че е лесно да се отпуснете пред това лице и да се оставите да бъдете уязвими.

Това е този, който се отваря за вас – който позволява да погледнете вътре в него. Това е вид човек, който поема рискове за вашия вътрешен свят, вашите емоции и нужди.

5. Но във връзката не всичко е цветя и рози. Той или тя ви предизвиква, както никой друг не може.

Връзката между сродните души, въпреки това, което хората може да приемат, невинаги е гладко плаване.

Сродните души невинаги са опаковани в идеалния пакет, физически или като житейски обстоятелства – нито пък означава, че връзката ще дойде без предизвикателство. Може да намерите Сродна душа, която е като скала или пък, че вашият партньор е човек, който "активира бутоните" ви и ви утежнява отначало ... това е така, защото те носят със себе си някои от по-трудните уроци за душата.

6. Може да не виждате с очите си всяко малко нещо, но вие сте на същата страница, именно това има значение.

Връзката при сродните души не означава задължително, че двама партньори споделят едни и същи мнения, но че имат общи амбиции и цели.

По-малко становищата ще се различават, но сродните души обикновенно имат същите добродетели и ценности, и виждат света през подобен ъгъл.

7. Взаимоотношенията носят и на двамата партньори чувство на вътрешно спокойствие.

Очевидно е, когато сте с неподходящ човек. Вие сте несигурни за отношенията и се притеснявате, че една погрешна стъпка ще доведе до загуба на вашия партньор. Това не е случаят със сродните души.

Вие се чувствате сигурни, че вашият партньор е с вас за дълги разстояния. Няма значение какво се случва в живота ви, и двамата сте съгласни, че сте съотборници в него заедно. Вътрешният ви глас ви казва, че сте в една здрава връзка. Може да имате доверие помежду си и да се чувствате уверени и комфортно заедно, може да обсъждате предизвикателни теми по зрял начин.

8. Вие и вашият партньор имате отделни самоличности, но сте изправени пред света като един.

Сродните души признават, че те са две части на едно и също цяло, и никое външно влияние или външна материя, не може да прекъсне тази връзка.

9. Вие може да сте в безизвестност помежду си с години, но изведнъж да се откриете, готови за любов по едно и също време.

Когато става въпрос за истинска любов, времето е всичко. Има толкова много двойки, които са се срещали още в гимназията или такива, които са в един и същ кръг от приятели, но те никога не се свързват по "онзи начин".

Тогава, един ден, те се връщат един при друг отново, понякога по магически начини и обичта им процъфтява.

Запазете отворени умовете и сърцата си, така че когато Сродната душа дойде и почука, вие да сте готови да отворите вратата.


  (0)   Коментар