Естествените неща, които мъжете харесват у жените

Нормално е мъжете да забелязват красивите жени. Това обаче не означава, че си падат само по натокани дами, които прекарват часове наред в грижи за външния си вид. Представителите на силния пол харесват естествените неща у жените като:

Представителите на силния пол харесват естествените неща у жените като:

Лицето ѝ, когато се събужда от сън – събуждането е един интимен момент, който когато се сподели с любимия човек, е просто невероятен. Повечето хора не си дават сметка за това, но това е самата истина. Мъжете обожават да наблюдават половинката си, когато тя се събужда – нейното леко подпухнало лице и едва доловима усмивка, сънените ѝ очи и чорлавата ѝ коса.
 
Ароматът на кожата ѝ – не, не става дума за скъп парфюм, а за естествения аромат. Всеки човек си има аромат, който го различава от околните. Мъжете обожават момента, когато усетят естественото ухание на любимата си.
 
Разрошената ѝ коса – представителките на нежния пол прекарват доста време, за да направят косата си добре изглеждаща. Истината е, че мъжете предпочитат натуралния вид на косата, без върху нея да има половин флакон лак за коса и шепа фиби.
 
Погледът ѝ – когато една жена е влюбена и гледа дълго време в очите любимия си, той направо се разтапя, защото чете в погледа ѝ любовта, която изпитва към него. Мъжете обожават да осъществяват дълъг визуален контакт с жената, към която имат чувства. Това е един много интимен и дълбок момент.


  (0)   Коментар