Идеалната жена притежава тези ДЕСЕТ качества

Ако се запознаете с жена, която е интелигентна, забавна, знае какво иска, не ѝ е проблем да покаже чувствата си и знае да ви отвърне на любовта, не я изпускайте, тъй като рядко можете да попаднете на такива жени. Тя е направо идеална.

А ето и какви са десетте характеристики на идеалната дама:

1. Тя е красива 

 Всъщност няма значение дали има пропорции 90-60-90, защото хората, които са скъпи за нас, са и красиви. Ако обаче смятате, че партньорът ви не е красив външно, това може да ви донесе проблеми в бъдеще. 

2. Тя е по-умна от теб 

 Това не означава, че има по-голяма интелигентност от теб, но мислите, че е умна, и в някои ситуации може да бъде по-мъдра и зряла от вас. Това, от което се възхищавате от партньора си, показва колко еценна и уважавана. 

3. Тя има добро сърце 

 Въпреки че звучи като фраза, наистина е трудно да се разпознае някой, който има добро сърце. Такава жена е скъпа, грижи се за роднините си и се опитва да им угоди, да симпатизира на другите и да се опитва да разбере мотивите на другите хора. 

4. Тя знае, че е забавно 

 Животът понякога е труден и понякога непредвидим и монотонен. Ако някой не се интересува от самото начало или не знае как да ви изненада, шансовете са, че ще могат да го направят в живота си. Животът ще бъде забавен с партньор, който ще те кара да се усмихваш и с който можеш да бъдеш спонтанен. 

5. Тоя обича с цялото си сърце 

 Истинската и дълготрайна любов не е нещо, което може да бъде разменено или скрито. Отразява се в нейното мнение, начина, по който тя се докосва, грижи и съветва. Като правило мъжете са малко егоистични в любовта, защото жената е по-развита от биологично нежна страна. 

6. Те знаят какво е компромис 

 Хората обикновено са упорити, а жените и мъжете го правят еднакво. Когато ние сме свикнали да бъдем така или иначе, но когато сме в една връзка, тя се променя - хората трябва да се адаптират според двойните изисквания. Ако имате стабилна и щастлива връзка, с изключение на работата си, имате нужда от жена, която ще говори с вас, ще може да преговаря и ще приема компромиси. 

7. Чувства се като "у дома" 

Това усещане е трудно да се опише с думи, но е подобно, както когато се прибереш вкъщи след дълъг път и усетиш миризмата на любимата си храна, която е приготвила за теб. Други жени може да са привлекателни, но рядко са тези, с които ще имате това усещане за спонтанност. 

8. Знае какво иска 

 Една жена, която знае какво иска, е истинско съкровище, което трябва да се поддържа добре. Такава жена показва, че тя е независима, има изграден характер, държи се зряло и знае как да бъде добър партньор на живота. 

9. Тя е силна, но също женствена 

 Жените, които имат твърди становища и мнения са жени, които винаги ще спазвате, но истинската за вас е тази, която ще бъде смела като лъвица, като същевременно няма да загуби и малко от женствеността и нежността си. 

10. Тя е добра приятелка 

 Жената, която има 20 добри приятелки е жена, която не знае да бъде самостоятелна и която зависи от чуждото мнение, а жената, която няма нито една приятелка е жена, която не знае да бъде приятелка. По отношение на жената и нейните приятелства можете обективно да преценявате какъв вид или каква ще бъде към вас. 


  (0)   Коментар