Какво искат различните зодии след секс

Време е да научите как се държат различните зодиакални знаци несамо по време на секс, но и след него. Понякога ни е странно защо гаджето не иска да се гушкаме след секс или пък защо държи толкова много на ласките след акта. Всеки има различни нужди, като в повечето пъти те зависят от неговата зодия.

За да разберете максимално добре поведението на интимния си партньор след секс, вижте какво е характерно за него според зодията:

Овен – представителите на тази зодия са адски динамични личности. Те не могат да съсредоточат вниманието си само върху едно нещо, защото им е скучно. Винаги имат много неща за вършене, затова не се учудвайте, ако гаджето ви стане от леглото след секс и започне да върши ангажиментите си. Той си е прекарал страхотно в леглото, но просто има толкова много неща за вършене, че не може да се излежава дълго време под завивките.
 
Телец – телците обожават да правят секс. Затова най-често, след като приключите, те ще полежат известно време в леглото, ще ви гушкат и целуват, след това ще ви донесат нещо за хапване, за да имате сили ... да повторите. Да, телците обичат да правят секс по няколко пъти дневно.
 
Близнаци – след секс близнаците са в настроение и обикновено започват да разказват вицове и забавни истории. Затова не се учудвай, ако в един момент гаджето ти заприлича на Къци Вапцаров или Слави Трифонов. След като му се изчерпа репертоарът от забавни истории, той ще ти предложи да продължите да мързелувате в леглото, гледайки филм, по възможност комедия.
 
Рак – представителите на тази зодия са адски сантиментални личности. След секс те имат нужда от прегръдки, целувки и най-вече от няколко мили думи. Ако не кажете нищо мило на гаджето си, очаквайте в следващите няколко дни да е тъжен и без настроение.
 
Лъв – след секс повечето лъвове се държат така, сякаш нищо не се е случило. Ако сте говорили за нещо интересно преди акта, той ще продължи оттам, откъдето сте прекъснали разговора. Поведението му ще е толкова безразлично към случилото се, че в един момент може и да се замислите дали наистина сте правили секс или сте си фантазирали и всичко е било прекалено реално. Това, че не показва вълнение, определено не означава, че не му е харесало. Просто не смята за нужно да му отдава чак такова внимание.
 
Дева – девите обичат да правят секс, защото знаят, че той има благоприятно влияние върху тяхното здраве. Затова не се учудвайте, ако ви благодари за изживяното удоволствие или ви целуне в знак на благодарност. Девите наистина ценят това, което се случва в леглото.
 
Везни – след секс везните мислят за много неща, като голяма част от тях нямат нищо общо със случилото се. Основният въпрос, който се върти в главата им, е: „Дали ме обича?“. Ако не кажеш на гаджето си, че го обичаш, след като сте приключили, той ще ти го каже с надеждата да му отвърнеш. Везните просто имат нужда да чувстват и да знаят, че са обичани. Също така обичат комплименти относно секса, който правят. Така че ако си си прекарал добре, сподели го на половинката си, тя ще остане доволна.
 
Скорпион – скорпионите са изключително непредвидими личности, затова не можем да ви кажем със сигурност как ще се държат след секс. Едно обаче е сигурно – след края на акта вие ще се чувствате задоволени, леко объркани и ще имате странното чувство, че нещо не е наред. Обикновено това е чувството, което оставят представителите на тази зодия у половинката си след секс.
 
Стрелец – стрелците също са непредвидими след секс. Възможно е да поиска да си лежите и да се гушкане, може пък да стане от леглото и да отиде да ви приготви нещо за хапване, също така е възможно да ви предложи скоро да отидете на почивка или да направите тройка. Какво ще направи не се знае, но е сигурно, че няма да заспи след края на акта.
 
Козирог – след секс козирозите изглеждат така, сякаш не са яли с дни, хапнали са си и си лежат доволни и сити. Обикновено не издават нито звук след края на акта, просто си лежат в леглото и си релаксират.
 
Водолей – представителите на тази зодия са склонни да прекъсват сексуалния акт заради най-различни неща – звънене на вратата, входящо телефонно позвъняване, започване на мача и т.н. Ако все пак успеете да стигнете до края, водолеят ще ви каже, че има среща и набързо ще се изнесе от леглото.
 
Риби – това определено е най-чувствителният зодиакален знак. След секс рибите ще се приближат до теб, ще те погледнат нежно и ще попитат къде е целувката. Те са изключителни романтици и ценят дребните жестове и романтичните моменти.


  (0)   Коментар