Мъжете си избират съпруга по тези 7 важни неща

Жените от малки си мечтаят да се видят в булчинска рокля, да минат под олтара с любимия и да прекарат остатъка от живота си с него.

Ето кои са едни от най-важните неща, които мъжете гледат в жената, преди да ѝ предложат.

1. Външният ви вид 

Мъжете са визуални същества и опаковката е важна за тях. За да му станете съпруга,  трябва да бъдете радост за очите му и дори да предизвиквате завист в останалите мъже. Затова никога не спирайте да се грижите за себе си, най-вече заради вашето собствено самочувствие. 

2. Съвместимостта ви 

За един мъж е важно да има до себе си жена, която да разбира интересите и целите му. Той иска да се чувства напълно съвместим с нея, за да може да бъде сигурен, че няма да съжалява по-късно. Като цяло, жените са емоционални същества и са по-спонтанни, докато мъжете са по-рационални и сериозно обмислят всичко, включително и брака. 

3. Вашата финансова ситуация и кариера 

Времената са различни и вече много по-рядко може да срещнем жени, които са само домакини. Господата все повече обръщат внимание на финансовото състояние и кариера на своята половинка, тъй като искат да бъдат сигурни, че семейният бюджет ще бъде стабилен. Трябва да имате предвид, че парите са една от най-честите причини за спорове. 

4. Вашите цели 

Не, не може просто да искате "да бъда омъжена". Трябва да му покажете, че имате други цели в живота си, които искате да постигнете. 

5. Дали родителите му ви одобряват 

Ако те не ви харесват и не ви приемат, а той идва от традиционно семейство, не очаквайте скоро предложение за брак. 

6. Колко грижовна сте 

Мъжете държат да имат до себе си жена, която да бъде мила и грижовна. Това е напълно разбираемо, като се има предвид, че те търсят и майка на бъдещите си деца, затова искат да бъдат сигурни, че ще изберат подходящата. 

7. Колко добре се вписвате в социалния му кръг 

Повечето мъже наблюдават как половинките им се държат около приятелите им и дали се вписват. 


  (0)   Коментар