Мислите, че половинката ви кръшка?

Няколко прости съвета как да разпознаете изневярата.

Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването сред 400 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна? 


Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57 процента от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога. Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52 процента от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено. Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка.

Петнадесет процента от прелюбодейците казват, че се будят по-рано, но не заради вина, а за да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка", докато законната им половинка все още спи. От друга страна 28 процента от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се подобрява, тъй като вече не се чувстват лишени от интимност.


  (0)   Коментар