НЛО се гмурна с огромна скорост към подводна база до крайбрежието на Орегон (ВИДЕО)

Уфолозите отдавна са стигнали до извода, че извънземните създават своите бази в най-недостъпните за хората места. Това са кратерите на вулканите, безлюдни гори, пустини и разбира се дълбините на океаните.

Най-изненадващото за нас е, че апаратите на пришълците могат да се гмуркат и излитат от водата с огромна скорост.

Поредното таково гмуркане във водите на Тихия океан е заснето от камера за видеонаблюдение, установена на брега недалеч от Нюпорт, щата Орегон, информира esoreiter.ru. 


В началото на записа се вижда как над окена зависва ярко светещо кълбо. След няколко минути се появява втори НЛО, прелитащ с фантастична скорост и без да я намалява , изчезва под водатата - явно към своята база в дълбините.  Още по-смайващото е, че първият обект тутакси изчезва: не отлита, не се гмурка като другия НЛО, а буквално се разтваря във въздуха. Това е още едно фантастично свойство, което демонстрират корабите на извънземните. 

Уфолозите предполагат, че апаратът в този момент или отлита в паралелна реалност, или включва защита срещу наблюдение и повече не може да бъде видян с просто око или камери, и прибори за наблюдение.


  (0)   Коментар