Преди отново да правиш секс с бившия/бившата ...

На доста хора им се е случвало да правят секс с бившето си гадже. Защо се стига дотам? Защото е най-лесно. Много по-лесно е да се озовеш в леглото с човек, когото познаваш, на когото си имал/имаш доверие и който знаеш какво харесва.

Защо да рискувате с непознат, който може да ви нарани, да ви разочарова и ... да ви лепне някоя болест/инфекция.

Повечето хора предпочитат да заложат на сигурното, макар и до болка познато.
 
Преди да правиш секс с бившия/бившата, хубаво е да вземеш под внимание някои важни неща:
 
Възможно е да се скарате, преди да се озовете в леглото – преди да решиш дали да правиш секс с бившия/бившата или не, виж как ще се развие разговорът помежду ви. Ако усетиш напрежение или забележиш, че той/тя постоянно говори за миналото и се опитва да те накара да се почувстваш виновен/на за това, че сте се разделили, по-добре си вземи нещата и си тръгни. Не е честно да правиш секс с човек, който все още те обича. Затова не бъди егоист и остави това момче/момиче. Явно той/тя още не те е преживял/а и ако правите секс, нещата само ще се влошат. Намери си друг, който ще задоволи нуждите ти.
 
Не забравяйте миналото – когато правите секс с човек, когото някога сте обичали или сте имали силни чувства съм него, има възможност да се замислите дали не е добра идея да дадете втори шанс на връзката си. В повечето пъти идеята определено не е добра. Възможно е нещата помежду ви този път да потръгнат и да останете заедно до края на живота си, но шансът е толкова нищожен, че не си заслужава да опитвате. Щом веднъж сте се разделили, значи има причина за това. Спомнете си колко често сте плакали заради него/нея, колко пъти ви е наранявал/а, унижавал/а и т.н. Определено сте имали и хубави моменти заедно, но за да се стигне до раздяла, значи нещата помежду ви не са вървели и сте осъзнали, че не сте един за друг. Запазете приятелски отношения, но не се подлагайте доброволно отново на нещастие.
 
Бъди откровен/а – този човек ти е вярвал, ти също си му вярвал. Затова бъди искрен с него/нея. Ако искате просто да правите секс и нямате никакъв друг интерес, колкото и грубо и директно да бъде – кажете си го. Няма смисъл да го/я заблуждавате. Все пак няма нищо лошо, че искате да бъдете отново заедно, макар и само под завивките. Не бива да оставяте съмнения у него/нея, че има шанс отново да бъдете заедно, ако сте наясно, че това няма как да стане.
 
Наслади се на промяната – с течение на времето хората се променят. Някои към по-добро, а други към по-лошо. Ако у бившия/бившата ти е настъпила положителна промяна, то определено трябва да се радваш.


  (0)   Коментар