Зодиите, които НЕ си пасват!

Повечето хора не вярват в зодии, но ако ти не си от тях, тази статия със сигурност ще ти бъде интересна. В нея ще разбереш с кои зодиакални знаци е по-добре да не си имаш работа, ако искаш да бъдеш щастлив в любовта или накратко казано – кой с кого не си отива.

Започваме по ред на номерата ...

Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби
Представителите на зодия Овен имат навика да започват нова връзка, без да познават човека до себе си. Те определено не си отиват с Рибите, които са прекалено сантиментални за тях, нито с Близнаците, с които се карат за всичко. Девите пък им се струват прекалено сложни личности и общуването с тях ги натоварва.

Телец - не му пасват Овен, Близнаци и Стрелец
Телците са родени за връзки и истинска любов, но докато намерят половинката си, те се забавляват с краткотрайни взаимоотношения. Представителите на тази зодия не си отиват със Стрелците, защото не могат да свикнат с техния свободолюбив дух. Близнаците са прекалено буйни за тях, а Овните винаги са им на контра и скандалите при тях са ежедневие.

Близнаци - да не се захващат с Телец, Риби и Рак
Близнаците са доста влюбчиви натури, но и бързо разлюбват, ако партньорът им ги разочарова. Не си падат по хора, с които нямат общи интереси и които са предвидими. Близнаците не си отиват с представителите на зодия Телец, защото не може да свикне с неговия приключенски начин на живот. С рака също не си пасват, защото той е предвидим и еднообразен, а Рибите им идват прекалено сантиментални и емоционални.

Рак - по-добре да избягват връзки със Стрелец, Овен и Близнаци
За раците любовта е най-красивото нещо на света. Те търсят партньори, които са готови на абсолютно всичко за тях. Бягат от егоистични личности, които не показват своето уважение и любов към тях. Между Рака и Стрелеца в началото определено има привличане, но тази връзка е обречена, защото впоследствие се появяват несигурност, ревност и скандали, които развалят връзката. Близнаците не им отиват, защото са прекалено нестабилни като хора, а пък Овните често се държат егоистично.

Лъв – не си отива с Близнаци, Риби и Козирог
На представителите на тази зодия им е нужно известно време, за да се отпуснат и доверят напълно на партньора си. Не си падат по хора, които постоянно манипулират околните и излъчват негативна енергия. Лъвът не си подхожда с Близнаци, защото те са прекалено изгубени в собствените си мисли, Рибите пък са много обидчиви, а представителите на зодия Лъв имат навика да нараняват неволно околните. Козирогът също не им подхожда, защото лъвът обича да доминира във връзката, а това не се харесва на рогатия зодиакален знак.

Дева – да не се захваща с Водолей, Овен и Везни
Девите не си падат по пасивни личности, както и по хора, които не знаят как да се грижат за себе си. Не си отиват с Овен, защото той се държи егоистично и често като шеф, Везните пък не са в състояние да разберат същността на Девата, а с Водолеите се карат постоянно и вечно спорят за глупости.

Везни – да избягват Рак, Дева и Скорпион
Везните намират спокойствие и надежда в любовта. Те се страхуват от несподелената любов, както и от връзките, които нямат бъдеще. Везните не могат да имат хармонични взаимоотношения с Девите, защото според тях те са прекалено сложни личности. Скорпионът пък не им отива, защото според тях той е прекалено мрачен и тъжен. Представителите на зодия Рак пък имат прекалено традиционни вярвания за Везните.

Скорпион – не му отиват Близнаци, Овен и Стрелец
Те носят в себе си страст към живота, която пренасят и в любовта. Не си падат по агресивни личности, които правят всичко възможно, за да се показват и изтъкват. Скорпионите не си отиват с Овните, защото имат прекалено сходен темперамент и това рано или късно ще се превърне в причина за постоянни скандали. Близнаците също не им подхождат, защото те насърчават тяхната ревност. Скорпионите трябва да избягват и Стрелците, защото с тях никога няма да се чувстват сигурни, а това ще ги съсипе.

Стрелец – да не се занимава с Дева, Рак и Телец
Представителите на тази зодия не харесват хора, които изпадат в меланхолични състояния и не знаят какво искат от живота, както и такива, които са апатично настроение към всичко, което става около тях. Стрелец и Телец не си отиват, защото първите са прекалено притежателни. Ракът няма нужната спонтанност на действията, а Девата постоянно критикува партньора си и изисква от него да се промени, уж към по-добре, но всъщност не е така.

Козирог – да избягва връзките със Стрелец, Овен и Близнаци
Голяма част от Козирозите твърдят, че за тях любовта не е важна, но това не е вярно. Те говорят така, защото искат да се застраховат и да предпазят сърцето си от разбиване. Козирогът не си отива с Овена, защото според тях той е прекалено нетърпелив и нервен. Близнаците пък нямат идеали и цели, към които да се стремят, а пък Стрелците са тяхна пълна противоположност.

Водолей – не си отива с Дева, Телец и Рак
Представителите на тази зодия са изключително влюбчиви личности. Когато са на крилете на любовта, те са готови на всичко за партньора си, дори да загубят своята свобода, лично пространство и право на избор. Не си падат по хора, които са предвидими и нямат морални ценности. Водолеят не си отива със Стрелеца, защото той не може да му осигури нужната стабилност, Ракът рано или късно ще му стане досаден, а Девата ще го отблъсне с това, че винаги ще го критикува и ще иска от него да се променя.

Риби – да не се занимават с Близнаци, Овен и Лъв
Рибите постоянно търсят идеалната си половинка. Те копнеят за любов като от приказките. Представителите на тази зодия не харесват повърхностни хора, както и такива, които се държат прекалено невъздържано и неразумно. Рибите не си отиват с Овните, защото те са прекалено агресивни и нетактични личности. Трябва да избягват и връзки с Близнаци, които трудно се разбират с хората, както и взаимоотношения с Лъв, който просто не им подхожда.


  (0)   Коментар